GAP Sverige har ett Advisory board som består av personer från olika sektorer som stödjer GAPs verksamhet och mål. Gap Sveriges Advisory Board fungerar som bollplank och rådgivare åt styrelsen.

Nedan presentas GAP Sveriges Advisory Board.

Ylva Grudd
Kemikaliehandläggare

Naturskyddsföreningen
Mejl 

Bakgrund: Arbetar som internationell kemikaliehandläggare på Naturskyddsföreningen och är aktiv i Transition Towns rörelsen.


 

 

Peter Wenster
Miljösakkunnig

Sveriges kommuner och landsting
Mejl 

Bakgrund: Miljöexpert på Sveriges kommuner och landsting, SKL

 

 

 

 

Caroline Peterson
Marknads- och Vänansvarig

Camino
Mejl 

Bakgrund: En av grundarna till livsstilsmagasinet Camino. Har en bakgrund inom internationella utvecklingsfrågor samt är utbildad informatör. Brinner bl a för frågor som rör hållbar livsstil, lycka/det god livet och miljökommunikation.

 

 

Elisabet Andersson
tidigare Gen sekr SOS Barnbyar

SOS-Barnbyar
Mejl 

Bakgrund: Efter 24 år i SEB koncernen och 10 år i den ideella sektorn (Gen sekr SOS Barnbyar) så känner jag att jag har bra erfarenhet från näringslivet och ideella sektorn som båda nu behöver samarbeta mer för att bestående hållbarhetsförändring ska in i alla företag och organisationer.

 

 

Carl Bärstad
VD

Sparkling Science
Mejl

Bakgrund: Grundare av Sparkling Science som kopplar ihop forskare med forskningsintressenter baserat på ett kontinuerlig flöde av frågor och svar om aktuell forskning och vetenskap. Brinner för frågor som rör Internet’s framtid, kunskapssamhället, vetenskaplig och teknologisk utveckling och innovation.

 

 

Veronica Eriksson
Ekonomi och marknadsföring

100hus
Mejl 

Bakgrund: Verksam i ett antal ideella föreningar som arbetar för empowerment och hållbar utveckling. Anställd i föreningen 100Hus Hornstull som kassör och eventansvarig för miljöteknikutställningen ”100Hus på Taket”.

 

 

Alexander Mehlmann
Network Coordination Manager

Global Action Plan International
Mejl 

Bakgrund: Efter 15 år som projekt- och arbetsledare på IBM var det dags för något nytt. Aktiv inom GAP-nätverket i nära 20 år, som verksamhetsledare för GAP Sverige och styrelsemedlem i Global Action Plan International.

 

 

Karin Ryding
Speldesigner, projektledare

Ozma
Mejl

Bakgrund: Grundare av Ozma som utvecklar spel som verktyg för förändring.

 

 

 

 

Jessica Skantze
Samhälle & IT/Teknik specialist

Kista Science City
Mejl

Bakgrund: Arbetar idag på uppdrag av Stiftelsen Electrum/Kista Science City med klusterutveckling och kompetensförsörjning mot IT-industrin, KTH och Stockholms Universitet. Har i flera år arbetat med organisationsutveckling inom ideellt föreningsliv.