Nedan finns kontaktuppgifter till GAP Sveriges anställda i GoEco projektet. För att komma i kontakt med oss mejla till info@globalactionplan.se, fyll i kontaktformuläret eller mejla någon utav oss direkt!

Andreas porträtt maj 2014 4kantProjektledare GoEco

Andreas Sidkvist
Telefon: 070 756 63 03
E-post: andreas@globalactionplan.se

Bakgrund: Arbetat som projektledare med miljörelaterade projekt sedan 2006 på uppdrag av bland andra Svenska Bostäder, British Council, Sveriges Television och en rad kommuner. Har för GAP Sverige tidigare arbetat med organisationsutveckling, framtagande av grafisk profil och genomförande av TEDxHornstull.

 

 

Marcus LindFundraiser / kommunikatör

Marcus Lind
Telefon 0738 95 69 69
E-post: marcus@globalactionplan.se 

Bakgrund: Förutom att arbeta för GAP så arbetar Marcus på Stiftelsen Teknikdalens avdelning för hållbar affärsutveckling. Där har han bl.a. varit redaktör för boken ReBus – Responsible Business och projektledare för The Meeting Point som nu drivs vidare som ideell förening. Genom Global Action Plan ser Marcus stora möjligheter att kunna dela med sig av sina erfarenheter av Lärande för Hållbar Utveckling, det perspektiv som varit motorn för allt han arbetat med sedan han avslutade sina Media- & Kommunikationsstudier 2006.

 

Christofer Gradin FranzenResearcher

Christofer Gradin Franzen
Telefon 073-592 27 83
E-post: christofer@globalactionplan.se

Bakgrund: Psykolog med intresse för spel och beteendeförändring. Har tidigare bland annat varit med och utvecklat brädspelet Cohero. Arbetade inom projektet fram till februari 2015. Finns fortsatt tillgänglig som stöd och rådgivare.

 

 

Fredrik Oviedo screenshotInteraktionsdesigner

Fredrik Oviedo
Telefon 073-593 90 69
E-post: fredrik@globalactionplan.se

Bakgrund: Interaktionsdesigner med intresse för smarta lösningar och hållbart leverne.

 

 

 

Annika PiirimetsEkonomi/ Administration

Annika Piirimets
Telefon 070 764 54 39
E-post: annika@globalactionplan.se

Bakgrund: Har sedan 1998 arbetat med undervisning, skolorganisation och -administration och driver idag en miljöcertifierad friskola i Stockholm. Engagerad i GAP sedan 2010.