Bidragsgivare
Global Action Plan har idag projektstöd från EU. Vi söker aktivt stöd från olika bidragsgivare för att vi ska kunna verka för att skapa bra förutsättningar för människor i Sverige att ställa om till en mer hållbar livsstil.

Partners
Inom vår verksamhet GoEco samarbetar vi med företag, organisationer och myndigheter genom webbbaserade handlingar som bidrar till en mer hållbar livsstil. Har du idéer och tips om hållbara handlingar, särskilt via nätet, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Uppdragsgivare
Skolor och företag har vi särskilt riktade program för. Vill du göra ledningens hållning synlig och ta vara på medarbetarnas kompetens är vi en riktigt bra partner för er.

Samarbetspartners

Global Action Plan samarbetar gärna med aktörer som kan hjälpa oss att nå våra mål. I dagsläget samarbetar vi med Betahaus när det gäller utveckling av programvara, med Globalpsykologerna när det gäller utveckling av våra beteendeförändringsprogram samt med Stockholm Environment Institute när det gäller användande av data om ekologiska fotavtryck för att visa effekten av livsstilsförändringar. Vi samarbetar även med Klimataktion när det gäller att utveckla deras klimatuppdrag så att de ska bli mer interaktiva.

Internationellt så samarbetar vi med Medveten konsumtion i Ungern, GAP Irland, GAP Spanien och GAP International när det gäller att utveckla våra program för beteendeförändring.